iDOM

Система управління

Контакти

 

Голова Правління

Мельник Ярослав Сергійович

(097) 179 91 06

(099) 360 92 71

Прийом  Пн, Ср 1900-2000

за попередньою домовленістю

 

Бухгалтер

Юлія Володимирівна

(067) 440 47 55

 

Сантехнік

Владислав Олександрович 

(093) 800 37 84

 

Електрик

Сергій Вікторович

(067) 272 57 58 

(093) 067 77 68

 

Пожежна сигналізація

(диспетчерська)

(096) 582 82 33

(044) 331 27 75

 

Ліфтова служба

(диспетчерська)

(068) 355 86 74 
(063) 483 52 06
(044) 360 28 45
 

Аварійний виклик (сантехнік, електрик)

Будні дні з 18.00 до 08.00

У вихідні та святкові дні - цілодобово

(097) 222 78 26

(095) 222 78 26

 

E-mail:

gmuri8b@ukr.net 

 

У соціальній мережі: 

Facebook

 

 Telegram – OSBB-info

Viber - FORUM Gmuri8b

 

Оплатити через Приват24

Результати Загальних зборів ОСББ

Опубліковано: 30 вересня 2016

ПРОТОКОЛ № 1

Загальних зборів Об’єднання співвласників багатоквартирного

будинку «Бориса Гмирі № 8-Б» проведених 08-23 вересня 2016 року

за місцезнаходженням: м. Київ, вулиця Бориса Гмирі, буд. 8-Б

 

м. Київ                                                                                      23 вересня 2016 р.

 

І. ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

 

Загальна кількість співвласників багатоквартирного будинку становить 201 (двісті одна) особа. Загальна площа всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку становить 15 365,8 квадратних метрів.

У Загальних зборах 08.09.2016 року прийняли участь особисто та/або через представників 48 (сорок вісім) співвласників будинку, яким належать квартири та/або нежитлові приміщення у багатоквартирному будинку загальною площею 3 885,4 квадратних метрів, що становить 25,3 відсотки від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку.

На Загальних зборах 46 (сорок шість) співвласників багатоквартирного будинку обрали Голову Загальних зборів Остаха І.П. та секретаря Загальних зборів Мельника Я.С.

В письмовому опитуванні співвласників в період з 09 до 23 вересня 2016 року прийняли участь особисто та/або через представників 64 (шістдесят чотири) співвласники будинку, яким належать квартири та/або нежитлові приміщення у багатоквартирному будинку загальною площею 5 086,5 квадратних метрів, що становить 33,1 відсотків від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку.

 

ІІ. ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗБОРІВ

 

1) Обрання Голови та секретаря Загальних зборів ОСББ «Бориса Гмирі №8-Б».

2) Про внесення змін та доповнень до Статуту ОСББ «Бориса Гмирі №8-Б».

3) Про визначення, затвердження переліку, порядку сплати та розміру внесків/ платежів співвласників та утримання будинку, що сплачується співвласниками щомісячно до кінця поточного місяця, а також ефективного використання спільного майна, у тому числі здавання в оренду. Здійснювати оплату послуг з утримання будинку і споруд та прибудинкової території на рахунки ОСББ «Бориса Гмирі №8-Б» з 01.10.2016 року.

4) Додатково у кошторисі ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б» передбачити видатки на: придбання та встановлення зовнішніх та внутрішніх камер (систем відеоспостереження) та засобів збереження інформації /моніторингу прибудинкової території будинку, входів і виходів у під’їздах та ліфтів; - оплату охоронних послуг в під’їздах (кнопки виклику оперативної групи охоронців); - оплата послуг двірників та прибиральниць; - оплату праці голови правління або заступника голови правління, або керуючого справами (управдома) будинку, бухгалтера, роботи ревізійної комісії (аудитора);- оплату поштових послуг; - оплату автоматизованих засобів бухгалтерського обліку , дистанційного інформування (e-mail, СМС), сайту в мережі Інтернет (у т.ч. за розробку, підтримку, придбання доменного імені, оплати  хостингу).

5) Про прийняття рішення щодо форми управління багатоквартирним будинком, а саме: управлять цілісним майновим комплексом, багатоквартирним будинком та прибудинковою територією (в т.ч. земельною ділянкою, яка входить до складу зазначеного комплексу) за адресою: м. Київ вул. Бориса Гмирі № 8-Б через органи управління ОСББ «Бориса Гмирі №8-Б». Тобто, затвердити форму управління будинком як управління через статутні органи ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б».

6) Про передачу до сфери управління ОСББ «Бориса Гмирі №8-Б» допоміжних приміщень багатоквартирного будинку, нежитлових приміщень, прибудинкової території (в т.ч. земельної ділянки, яка входить до складу цілісного майнового комплексу) та службових квартир (неприватизованих квартир), зокрема квартири №1 та №83, які були побудовані за кошти інвесторів при будівництві багатоквартирного будинку за адресою м. Київ вул. Бориса Гмирі № 8-Б. В разі, а якщо в приміщеннях знаходиться на зберіганні майно, в квартирах мешкають/зареєстровані особи, зобов’язати Правління ОСББ «Бориса Гмирі №8-Б» з’ясувати підстави зберігання майна, оренди приміщень, підстави проживання осіб, їх прізвища, паспортні/установчі дані, та здійснити всі заходи для ефективного використання зазначених приміщень (квартир) на користь Об‘єднання. Тобто, доручити Правлінню ОСББ здійснити заходи щодо звільнення зазначених приміщенні (квартир) цілісного майнового комплексу та здавання їх в оренду для отримання додаткових надходжень для здійснення статутної діяльності ОСББ «Бориса Гмирі №8-Б». Для захисту майнових, фінансових та будь-яких інших інтересів із вказаних питань надати повноваження Правлінню Об’єднання звертатися до органів влади, установ, підприємств, організацій, судових інстанцій тощо.

7) Про прийняття будинку та прибудинкової території (в т.ч. земельної ділянки), які входять до складу цілісного майнового комплексу, на баланс від ТОВ «Ковальська-Житлосервіс» до ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б», прийняття будинку та прибудинкової території (в т.ч. земельної ділянки) в управління та обслуговування статутними органами ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б» з 01.10.2016 року.

8) У зв’язку зі створенням ОСББ та прийняттям рішенням про управління будинком та прибудинковою територією статутними органами ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б» надання особистої згоди та підписання заяв на розірвання договорів з ТОВ «Ковальська - Житлосервіс». У разі ігнорування ТОВ «Ковальська - Житлосервіс» законних вимог ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б», в тому числі заяв співвласників будинку про розірвання договорів, а також перешкод щодо прийняття будинку та прибудинкової території (в т.ч. земельної ділянки) в управління та обслуговування статутними органами Об’єднання доручити Правлінню ОСББ звертатися до суду.

9) Надання повноважень голові зборів щодо здійснення дій із підготовки, підписання та подачі документів для реєстрації внесених змін до Статуту ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б», подальшої реєстрації та перереєстрації ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б» (в нової редакції Статуту).

10) Інше. Щодо зміни складу Ревізійної комісії: виключення Будакової Д.О. зі складу Ревізійної комісії ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б» за її власним бажанням.

ІІІ. РОЗГЛЯД ПИТАНЬ ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗБОРІВ

 

Питання порядку денного №1.

Пропозиція, яка ставиться на голосування щодо питання порядку денного: «Обрати Головою Загальних зборів – Голову Правління ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б» Остаха І.П. та секретаря Загальних зборів Голову Ревізійної комісії Мельника Я.С.»

Голосування на зборах щодо питання порядку денного згідно Додатку.

Підсумки голосування:

«за» - 108 (сто вісім) співвласників, загальна площа квартир та/або нежитлових приміщень яких становить 8 768,1 квадратних метрів, що становить 57,06 відсотки від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку;

«проти» - 2 (два) співвласники, загальна площа квартир та/або нежитлових приміщень яких становить 94,1 квадратних метрів, що становить 0,61 відсотки від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку.

Рішення прийнято.

 

Питання порядку денного №2.

Пропозиція, яка ставиться на голосування щодо питання порядку денного: «Затвердити внесення змін та доповнень до Статуту шляхом викладення Статуту Об’єднання у новій редакції».

Голосування на зборах щодо питання порядку денного згідно Додатку.

Підсумки голосування:

«за» - 109 (сто дев’ять) співвласників, загальна площа квартир та/або нежитлових приміщень яких становить 8 833,8 квадратних метрів, що становить 57,49 відсотки від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку;

«проти» - 3 (три) співвласники, загальна площа квартир та/або нежитлових приміщень яких становить 138,1 квадратних метрів, що становить 0,90 відсотки від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку.

Рішення прийнято.

 

Питання порядку денного №3.

Пропозиція, яка ставиться на голосування щодо питання порядку денного: «Затвердити перелік та розмір внесків/ платежів співвласників на утримання будинку, що сплачується співвласниками щомісячно до кінця поточного місяця, відповідно до кошторису в новій редакції; доручити Правлінню вжити заходів щодо здавання в оренду спільного майна. Здійснювати оплату послуг з утримання будинку і споруд та прибудинкової території на рахунки ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б» з 01.10.2016 року».

Голосування на зборах щодо питання порядку денного згідно Додатку.

Підсумки голосування:

«за» - 108 (сто вісім) співвласників, загальна площа квартир та/або нежитлових приміщень яких становить 8 783,9 квадратних метрів, що становить 57,17 відсотків від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку;

«проти» - 4 (чотири) співвласники, загальна площа квартир та/або нежитлових приміщень яких становить 188,0 квадратних метрів, що становить 1,22 відсотки від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку.

Рішення прийнято.

 

Питання порядку денного №4.

Пропозиція, яка ставиться на голосування щодо питання порядку денного: «За наявності фінансових можливостей додатково у кошторисі ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б» передбачити видатки на: придбання та встановлення зовнішніх та внутрішніх камер (систем відеоспостереження) та засобів збереження інформації /моніторингу прибудинкової території будинку, входів і виходів у під’їздах та ліфтів; оплату охоронних послуг в під’їздах (кнопки виклику оперативної групи охоронців), дистанційного інформування (e-mail, СМС) та сайту в мережі Інтернет (у т.ч. за розробку, підтримку, придбання доменного імені, оплати  хостингу)».

Голосування на зборах щодо питання порядку денного згідно Додатку.

Підсумки голосування:

«за» - 107 (сто сім) співвласників, загальна площа квартир та/або нежитлових приміщень яких становить 8 666,9 квадратних метрів, що становить 56,4 відсотків від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку;

«проти» - 4 (чотири) співвласники, загальна площа квартир та/або нежитлових приміщень яких становить 253,7 квадратних метрів, що становить 1,65 відсотки від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку.

Рішення прийнято.

 

 

Питання порядку денного №5.

Пропозиція, яка ставиться на голосування щодо питання порядку денного: «Прийняти рішення щодо форми управління багатоквартирним будинком, а саме: управляти цілісним майновим комплексом, багатоквартирним будинком та прибудинковою територією (в т.ч. земельною ділянкою, яка входить до складу зазначеного комплексу) за адресою: м. Київ вул. Бориса Гмирі № 8-Б через органи управління ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б». Тобто, затвердити форму управління будинком як управління самостійно через статутні органи ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б»».

Голосування на зборах щодо питання порядку денного згідно Додатку.

Підсумки голосування:

«за» - 109 (сто дев’ять) співвласників, загальна площа квартир та/або нежитлових приміщень яких становить 8 833,8 квадратних метрів, що становить 57,49 відсотки від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку;

«проти» - 3 (три) співвласники, загальна площа квартир та/або нежитлових приміщень яких становить 138,1 квадратних метрів, що становить 0,90 відсотки від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку.

Рішення прийнято.

 

Питання порядку денного №6.

Пропозиція, яка ставиться на голосування щодо питання порядку денного: «Передати до сфери управління ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б» допоміжні приміщення багатоквартирного будинку, нежитлові приміщення, прибудинкову територію (в т.ч. земельну ділянку, яка входить до складу цілісного майнового комплексу) та службові квартири (неприватизовані квартири), зокрема квартири № 1 та № 83, які були побудовані за кошти інвесторів при будівництві багатоквартирного будинку за адресою м. Київ вул. Бориса Гмирі № 8-Б. В разі, а якщо в приміщеннях знаходиться на зберіганні майно, в квартирах мешкають/зареєстровані особи, зобов’язати Правління ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б» з’ясувати підстави зберігання майна, оренди приміщень, підстави проживання осіб, їх прізвища, паспортні/установчі дані, та здійснити всі заходи для ефективного використання зазначених приміщень (квартир) на користь Об‘єднання.

Доручити Правлінню ОСББ здійснити заходи щодо звільнення зазначених приміщенні (квартир) цілісного майнового комплексу та здавати їх в оренду для отримання додаткових надходжень для здійснення статутної діяльності ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б». Для захисту майнових, фінансових та будь-яких інших інтересів із вказаних питань надати повноваження Правлінню Об’єднання звертатися до органів влади, установ, підприємств, організацій, судових інстанцій тощо».

Голосування на зборах щодо питання порядку денного згідно Додатку.

Підсумки голосування:

«за» - 108 (сто вісім) співвласників, загальна площа квартир та/або нежитлових приміщень яких становить 8 782,5 квадратних метрів, що становить 57,16 відсотки від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку;

«проти» - 4 (чотири) співвласники, загальна площа квартир та/або нежитлових приміщень яких становить 189,4 квадратних метрів, що становить 1,23 відсотки від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку.

Рішення прийнято.

 

Питання порядку денного №7.

Пропозиція, яка ставиться на голосування щодо питання порядку денного: «Прийняти будинок та прибудинкову територію (в т.ч. земельну ділянку), які входять до складу цілісного майнового комплексу, на баланс від ТОВ «Ковальська-Житлосервіс» до ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б», прийняти будинок та прибудинкову територію (в т.ч. земельну ділянку) в управління та обслуговування статутними органами ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б» з 01.10.2016 року».

Голосування на зборах щодо питання порядку денного згідно Додатку.

Підсумки голосування:

«за» - 109 (сто дев’ять) співвласників, загальна площа квартир та/або нежитлових приміщень яких становить 8 833,8 квадратних метрів, що становить 57,49 відсотки від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку;

«проти» - 2 (два) співвласники, загальна площа квартир та/або нежитлових приміщень яких становить 94,2 квадратних метрів, що становить 0,61 відсотки від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку.

Рішення прийнято.

 

Питання порядку денного №8.

Пропозиція, яка ставиться на голосування щодо питання порядку денного: «У зв’язку зі створенням ОСББ та прийняттям рішенням про управління будинком та прибудинковою територією статутними органами ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б» надаю особисту згоду на підписання заяви на розірвання договору з ТОВ «Ковальська - Житлосервіс».

У разі ігнорування ТОВ «Ковальська - Житлосервіс» законних вимог ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б», в тому числі заяв співвласників будинку про розірвання договорів, а також перешкод щодо прийняття будинку та прибудинкової території (в т.ч. земельної ділянки) в управління та обслуговування статутними органами Об’єднання доручити Правлінню ОСББ звертатися до суду».

Голосування на зборах щодо питання порядку денного згідно Додатку.

Підсумки голосування:

«за» - 106 (сто шість) співвласників, загальна площа квартир та/або нежитлових приміщень яких становить 8 637,4 квадратних метрів, що становить 56,21 відсотки від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку;

«проти» - 5 (п’ять) співвласники, загальна площа квартир та/або нежитлових приміщень яких становить 240,5 квадратних метрів, що становить 1,57 відсотки від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку.

Рішення прийнято.

 

Питання порядку денного №9.

Пропозиція, яка ставиться на голосування щодо питання порядку денного: «Надати повноваження голові зборів щодо здійснення дій із підготовки, підписання та подачі документів для реєстрації внесених змін до Статуту ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б», подальшої реєстрації та перереєстрації ОСББ «Бориса Гмирі № 8-Б» (у новій редакції Статуту)».

Голосування на зборах щодо питання порядку денного згідно Додатку.

Підсумки голосування:

«за» - 109 (сто дев’ять) співвласників, загальна площа квартир та/або нежитлових приміщень яких становить 8 833,8 квадратних метрів, що становить 57,49 відсотки від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку;

«проти» - 3 (три) співвласники, загальна площа квартир та/або нежитлових приміщень яких становить 138,1 квадратних метрів, що становить 0,90 відсотки від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку.

Рішення прийнято.

 

Питання порядку денного №10.

Пропозиція, яка ставиться на голосування щодо питання порядку денного: «Інше. Щодо зміни складу Ревізійної комісії: виключити Будакову Д.О. зі складу Ревізійної комісії ОСББ «Бориса Гмирі №8-Б» за її власним бажанням».

Голосування на зборах щодо питання порядку денного згідно Додатку.

Підсумки голосування:

«за» - 109 (сто дев’ять) співвласників, загальна площа квартир та/або нежитлових приміщень яких становить 8 768,1 квадратних метрів, що становить 57,06 відсотки від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку;

«проти» - 1 (один) співвласник, загальна площа квартир та/або нежитлових приміщень яких становить 43,9 квадратних метрів, що становить 0,29 відсотки від загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку.

Рішення прийнято.

 

ДОДАТОК

Відомості поіменного голосування співвласників присутніх на Загальних зборах пронумеровані та прошнуровані на 30 (тридцяти) аркушах.

Листки письмового опитування, заповнені відповідно до вимог абзацу четвертого частини восьмої статті 10 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», пронумеровані та прошнуровані на 256 (двісті п’ятдесят шести) аркушах.

 

 

Голова Загальних зборів                                                         І.П.Остах

 

Секретар Загальних зборів                                                     Я.С.Мельник